Wings & Wheels

Te land en in de lucht

 

Welkom op Wings & Wheels

PRIMEUR FOKKER D21 2019

Aerobatics Piloot Frank van Houten


Een prachtige mix van oud en nieuw presenteert zich op het vliegveld. Historische vliegtuigen van de gebruikers van het veld maar ook vrienden vanuit binnen en buitenland zullen met hun vaak unieke vliegtuigen worden uitgenodigd. Ook de moderne luchtvaart is van harte welkom, er worden veel types MLA, oftewel Micro Light Aeroplane vliegtuigen verwacht.

Maar dit is niet alles! Er zijn nog veel meer redenen om naar Wings en Wheels te komen. 

Op 30 mei 2019 wordt voor de tweede keer een spectaculaire voorjaars consumentenbeurs georganiseerd op de terreinen van vliegveld Hoogeveen. Ongeveer 50 zelfstandige Hoogeveense  ondernemers zullen zich hier presenteren. De beurs vind plaats in een grote beurstent van 75 meter lang en 25 meter breed.

Zo zal er een spectaculair showpodium aanwezig zijn, waar diverse bedrijven op een unieke wijze hun producten presenteren, uiteraard met professionele licht, geluid, beeld en water. (Vraag naar de mogelijk heden))

Ook oude  en nieuwe vliegtuigen, het eerste elektrische vliegtuig, oldtimers, motoren, trekkers, limo, para's, zwevers, model vliegtuigen, speurhonden show www.reddingshondensirius.nl/

En nog veel meer.

Uitgebreide catering op de voorjaarsbeurs Hoogeveen  div. broodjes, koffie, frisdrank, bier en wijn. Maar ook is het restaurant open voor een heerlijke lunch. Vanaf 17:00 is het steakhouse geopend. (reserveren verstandig. vol is vol)

Bekijk de activiteiten pagina!